LG Informatie

LG Quick Circle Case

LG-Quick-circle-caseDe LG Quick Circle Case is een flip cover met een rond gaat aan de voorkant. Een flip cover is een hoes met zowel bescherming aan de voorkant als achterkant. Het is een cover die meer bescherming biedt dan een standaard hoesje. Wel is een flipcover logischerwijs dikker, omdat er dus een cover aan zowel de voor- als achterkant zit.
Hierdoor zal die minder makkelijk in je broekzak passen.

 

Het handige aan de LG Quick Circle Case is dat deze een rond gat aan de voorkant heeft. Nu is op dat zich niet zo handig, maar LG's Android skin geeft via deze cirkel de tijd en notificaties weer. Op deze manier kun je dus zonder je flipcover te openen op de hoogte blijven.

Hoewel we dit een aardige vondst vinden, vragen we ons wel af of dit populair gaat worden. Veel gebruikers vinden een flipcover niet handig, omdat zij dit de smartphone minder mooi en te dik vinden maken. Maar ieder zijn smaak uiteraard.

 

Smartphones waarvoor de LG Quick Circle gebruikt kunnen worden, zijn onder andere het high-end toestel de LG G3, maar ook goedkopere LG L70+, en LG L80+.

De LG Quick Circle kun je in Nederland onder andere bij Coolblue kopen.