LG Informatie

LG Optimus F7

LG Optimus F7 met 2 jarig abonnement

Er is helaas geen gratis LG Optimus F7 beschikbaar i.c.m. een 2 jarig abonnement

 

LG Optimus F7 met 1 jarig abonnement

Er is helaas geen gratis LG Optimus F7 beschikbaar i.c.m. een 1 jarig abonnement

 

 

Losse toestel: LG Optimus F7

Op dit moment is het nog niet bekend of de LG Optimus F7 in Nederland uit komt. Abonneer op onze LG Facebook pagina om een berichtje te krijgen als de LG Optimus F7 in Nederland verkrijgbaar is.

 

LG Optimus F7 Review

Als je gebruik wilt maken van het nieuwe snelle 4G netwerk, dan heb je natuurlijk wel een 4G telefoon nodig. Daarom brengt LG begin 2013 twee 4G telefoons uit: de LG Optimus F5 en LG Optimus F7. De Optimus F7 is de grootste van de 2 en onderwerp van deze review.

 

LG 4G smartphone

Zoals je in de introductie kon lezen is 4G een nieuwe standaard voor mobiel internet die weer sneller is dan 3G. 4G wordt in 2013 in Nederland uitgerold, beginnend in de Randstad. Het verschil in snelheid tussen 3G en 4G merk je vooral bij het streamen van video┬┤s, bijvoorbeeld als je een live wedstrijd op je telefoon kijkt, of bij het downloaden van bestanden. Op dit moment heb je voor 4G wel een apart abonnement nodig met een grotere databundel. Als je meer informatie wilt over 4G abonnementen en welke telefoons geschikt zijn voor 4G, dan moet je het artikel 4G telefoons lezen.

 

Als je een 4G abonnement wilt afsluiten, dan wil je waarschijnlijk ook een smartphone, waarmee je goed video's kunt streamen en dat kan gelukkig op de LG Optimus F7. Deze LG smartphone heeft namelijk een 4,7 inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Deze resolutie is wel iets minder dan de schermen van de nieuwe toptoestellen, zoals de HTC One, maar meer dan prima en video's zien er gelikt uit op het scherm van de LG Optimus F7. De 1,5 GHz dualcore processor zorgt er ook voor dat video's vloeiend getoond worden.

Het opslaggeheugen van de Optimus F7 is daarentegen wel relatief beperkt met 8GB. Daarentegen kun je dit geheugen wel uitbreiden met een MicroSD kaartje en zo met maximaal 32GB uitbreiden. Hiermee heb je met de Optimus F7 ook een goede MP3-speler, waar je je favoriete muziek kunt opzetten.

Verder kun je met deze LG gsm foto's maken met de 8 megapixel camera die achter op het toestel zit. Voorop zit ook een camera, waarmee je bijvoorbeeld kunt skypen.

 

Android 4.1.2 Jelly Bean

De LG Optimus F7 komt met Android Jelly Bean. Met dit besturingssysteem heb je toegang tot Google Play, een app store met honderdduizenden apps. Ook biedt Android gratis navigatiesoftware met Google Maps. Daarnaast is Google Now nieuw in Android Jelly Bean, een persoonlijke digitale assistent.

 

LG Optimus F7 Kopen en Abonnementen

Als je de LG Optimus F7 wilt kopen, dan kun je in ons prijzen overzicht kijken voor LG Optimus F7 simlockvrij prijzen. Als je een LG Optimus F7 met abonnement wilt, dan kun je hierboven kijken voor de goedkoopste abonnementen. Ook kun je zelf je belminuten en databundel aanpassen en zo kijken wat het goedkoopste LG Optimus F7 abonnement is.

 

 

Specificaties

Specificaties LG Optimus F7

Afmetingen (hxbxd in mm)

131,7 x 68,2 x 9,6

Gewicht (gram)

nog niet bekend

Gesprekstijd afhankelijk van gebruik
Batterij 2540 mAh
Processor

1,5 GHz dualcore

Intern geheugen (MB) 2 GB RAM, 8 GB opslaggeheugen
Extern geheugen uitbreidbaar met MicroSD
Scherm 4,7 inch True HD-IPS LCD capacative touchscreen
Schermresolutie

1280 x 720

PPI

312

Camera resolutie (MPix) 8 megaixel achter, frontcamera 1,3 megapixel
Besturingssysteem Android 4.1.2 Jelly Bean
Media MP3-speler,videospeler
Mobiele verbinding GPRS, EDGE, 3G, 4G
WLAN/WiFi jat
GPS ja
Bluetooth ja
USB ja
NFC nog niet bekend

 Vragen en Reacties

Heb je een vraag over de LG Optimus F7 of wil je meer weten over dit toestel, dan kun je dat hier vragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de LG Optimus F7!